Blog 4t ESO

divendres, 16 de novembre de 2018

"ANEM A FER UNA MEDUSA D'ADN" (DEMOLAB)

El dimecres 14 de novembre els alumnes de 4t ens desplaçàrem a la UIB,a la facultat de Ciències (edifici Mateu Orfila)  per fer una pràctica de Bioquímica. Anàrem i tornàrem en metro.
En arribar, ens dirigírem al DEMOLAB i els monitors de l'activitat van dividir la classe en dos grups; com que som un grup reduït, un dels grups era de 14 alumnes i la resta ens agruparen amb alumnes de 4tESO del Monestir de Lluc (ells si que són pocs alumnes). Un dels grups van començar amb la disecció d'un bivalve, localitzant les seves parts més importants, per després extreure l’ADN, i una de les parelles el va extreure del kiwi. L'altre grup van parlar de l’alimentació saludable i van aprendre com degustar els aliments (sabor, olor, color, textura,...) : van fer un tast de sobrassada prefabricada (la casolana l'havien acabada), de formatge tendre, semicurat i curat i de xocolata blanca, amb llet i negra. Varem fer preguntes del que havien estudiat, com havien arribat on estan ara,...; en general, no van ser monitors gaire enrotllats. En acabar, férem un descans i després cada grup va realitzar l'activitat pendent. Prop de la una vàrem acabar les pràctiques fent una avaluació online.
Per concloure, podríem dir que ha estat una molt bona experiència, que ens ha agradat molt i que esteim desitjant tornar-hi. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada