Blog 4t ESO

dilluns, 5 de febrer de 2018

INICIAM LA SETMANA CULTURAL

Avui hem iniciat la setmana cultura a l'escola amb un projecte sobre el patrimoni anomenat ID. 
L'any 2018 és l'any Europeu del Patrimoni i hem volgut dedicar la setmana cultural a difondre,conèixer i valorar el nostra patrimoni. Concienciar al nostra alumnat sobre la seva implicació activa en la difusió i conservació del patrimoni és un dels principals objectius a treballar.

Volem que els nostres alumnes aprenguin a ser més creatius a través d'una nova metodologia anomenada; Design Thinking. És una metodologia que ajuda als alumnes a pensar de manera més alternativa i sobretot, els ajuda a dissenyar les seves idees i dur-les a la pràctica. Fer possible allò que pensen!

El producta final  d'aquest projecte és crear un curtmetratge  que mostri el poder de visualització que els alumnes poden arribar a tenir imaginant-se les condicions en les que es trobarà el patrimoni en el 2100. 

Ens espera una setmana de treball mostrant que les coses es poden veure de moltes formes i sobretot, que treballant cooperativament i amb moltes ganes es poden trobar solucions innovadores als  problemes actuals.

També hem dedicat un espai per millorar el nostra patrimoni escolar. Volem aportar el nostra granet d'arena crean i pintant jocs populars pels més petits. Es patrimoni és de tots, un be común que l'hem de difondre i sobretot, gaudir i conservar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada