Blog 4t ESO

divendres, 19 de gener de 2018

PROJECTE HISTOTER

A l'àrea de Biologia-Geologia vam realitzar el projecte "HISTOTER", un estudi de la història de la Terra. El desenvolupament del projecte fou el següent : 
Es partia de la suposició de que eren un equip de paleontòlegs als que se'ls havia encomanat la creació del Museu de paleontologia de Palma. Havien de cercar un nom adient i un logotip.
La feina consistia en preparar un audiovisual on hi surtin els esdeveniments més importants tant geològics, biològics com climàtics, en format power point, prezzi,... de cada Era que serà exposat en una sala del museu. També quins són els mètodes emprats per saber quan es van produir aquests esdeveniments. Aquesta feina la van fer amb grups de tres-quatre persones.
Amb els esdeveniments més importants de cada era, es van agrupar en tres grans grups per poder fer el producte final : un TIMELINE de la història de la Terra. No es va poder acabar la feina abans de vacances. Ara hem pogut exposar els tres TIMELINE a l'escala blanca ja que vam fer els càlculs per aquesta alçada. Per acabar, vam fer una rutina : "les parts i el tot" per debatre al importància que pot tenir cadascuna d'aquestes eres dins la història global de la terra. 
A continuació teniu una mostra de la feina feta :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada